Tarieven online boekhoudkantoorEen vaste prijs = geen verrassingen

Vraag je je af wat een boekhouder kost? Bij Online Boekhouders werken we met vaste pakketprijzen en rekenen we onze diensten af per maand of kwartaal. Deze pakketten en tarieven voor online boekhouden zijn op maat van de gekozen rechtsvorm en kunnen verder uitgebreid worden volgens je wensen aan een vast tarief per extra dienst. Je krijgt vooraf een duidelijke indicatie van de kostprijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heb je vragen over boekhouden voor verenigingen en welke tarieven we daarvoor hanteren? Ook daar helpen we graag bij.

Tarieven per rechtsvorm

Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor online boekhouden per rechtsvorm, alsook de extra’s die je aan je online boekhouding kan toevoegen.

Start je als eenmanszaak, vennootschap of  VZW? klik hieronder door naar onze tarieven.

Omdat persoonlijk contact belangrijk is als het over je boekhouding gaat, maar je vast geen tijd wilt verliezen met heen-en-weer rijden, communiceer je met Online Boekhouders via chat, e-mail, video en conferencing. Ideaal om vlug heen en weer te koppelen op het moment dat, en de manier die, jou het best past.  Bovendien gebruiken wij de nieuwste technologie die ons staat stelt minder tijd te besteden aan verwerking maar meer aan advies.  Dit reflecteert zich ook in onze prijzen.

Ligt onze manier van online boekhouden en de tarieven voor online boekhouding je wel maar heb je nog vragen over hoe veranderen van boekhouder? Of heb je nog geen boekhouder en wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren.