Ons verhaal

Online Boekhouders is opgericht in 2016 en is een jong West-Vlaams bedrijf dat zich volledig wil toeleggen op de online samenwerking tussen klant en boekhouder/cijferberoeper.

Wij zien als bedrijf een enorm potentieel in de technologische vooruitgang op dit gebied en hebben besloten om hierin te investeren en een vooraanstaande rol te spelen.

Waar een klant vroeger vooral betaalde voor het verwerken van zijn documenten willen wij als bedrijf onze aandacht vestigen op coaching en advies. De technologie stelt ons hierin in staat en laat ons toe om minder aandacht te hoeven besteden aan input, klassement en administratie maar des te meer aan zaken die de klant echt interesseren: correct, gericht en tijdig advies op zowel boekhoudkundig, fiscaal als ondernemingsvlak.

Mede door de inzet van technologie en de stroomlijning van onze processen kunnen wij interessante tarieven voorleggen.

Onze bakermat ligt in West-Vlaanderen maar wij bedienen klanten in gans Vlaanderen, iets wat met onze systemen perfect mogelijk is.

Ons team

Tom Dewaele

Tom Dewaele is oprichter en bestuurder van Online Boekhouders

Tom studeerde af als Bachelor Bedrijfsmanagement Accountancy-Fiscaliteit en volgde nadien nog een Postgraduaat Fiscale Wetenschappen. Hij bezit de Prince 2 project management certificatie en sinds 2014 is hij ook erkend Tax Accountant ITAA

Tom was bij de start van zijn carrière actief bij de belastingadministratie maar schakelde nadien over naar de privé sector om aan de slag te gaan bij Arthur Andersen Consulting (nu Deloitte). Hij was er actief als Interim Manager gespecialiseerd in Finance & Administratie projecten. Nadien richtte hij Staxx bvba op om zich hierin verder te specialiseren en was actief in diverse projecten en ondernemingen. Sinds 2016 is Tom volop actief bij Online Boekhouders.

Tom is gehuwd en vader van 3 kinderen.

tom@onlineboekhouders.be

 

 

 

 

 

 

Christ Deceuninck

Christ is erkend Tax Accountant ITAA en is aan boord bij Online Boekhouders sinds de start in 2016.

Christ studeerde aan de KUL en Hogeschool West-Vlaanderen waar hij zijn boekhoudkundige en fiscale kennis heeft vervolmaakt. Christ heeft veel dossierervaring en was actief als hoofdboekhouder in verschillende KMO’s. Hij behandelt diverse van onze dossiers en helpt ook mee aan de uitbouw van ons bedrijf.

Christ is gehuwd en vader van 3 kinderen.

christ@onlineboekhouders.be

056 20 42 53

Brian Vernieuwe

Brian is bij Online Boekhouders gestart als stagiair.  Sinds juni 2018 is hij voltijds bij ons aan de slag.  Hij is 26 jaar en behaalde het diploma HBO 5 boekhouden bij CVO Miras.

Brian houdt van vissen en woont samen met zijn vriendin

brian@onlineboekhouders.be

Onze kantoren

In principe behoeven wij geen kantoor daar wij 100% online te werk gaan.

Echter, u kan ons steeds op afspraak ontmoeten in onze kantoren te Blankenberge en Kortrijk. Daarnaast werken wij met flexibele kantoorruimtes zodat afspreken in Brussel, Gent en Antwerpen geen probleem is.

U kan ook steeds contact met ons opnemen via email of indien u vlug een antwoord wenst, via de chat op onze website.

 

 

 

 

 

Kantoor Blankenberge                                                  Kantoor Kortrijk
Molenstraat 1b                                                               Hoefsmedenstraat 2
8370 Blankenberge                                                        8510 Kortrijk (Bellegem)
050 70 62 54                                                                    056 20 42 53

Je vindt ons hier!