Hoe werkt een online boekhoudprogramma? Het is een vraag die vaak gesteld wordt! In dit artikel lees je er meer informatie over.

  • 24/7 je boekhouding opvolgen
  • Meerdere keuzes boekhoudsoftware
  • Mogelijkheid om zelf te boeken
  • Koppeling met je bank voor betalingen
  • Communiceren met je dossierbeheerder

Ben je op zoek naar een boekhoudprogramma of boekhoudsoftware? Wil je alles uit handen geven of liever zelf een deel van het werk doen? Wij hebben de oplossing voor jou! Online Boekhouders is een boekhoudkantoor dat via een eenvoudig online boekhoudprogramma met je samenwerkt. Hierdoor kan je altijd en overal je financiële situatie, je boekhouding en je administratie opvolgen en bijwerken. Makkelijk, efficiënt en kostenbewust! We zetten graag alle troeven voor je op een rij.

Hoe werkt een online boekhoudprogramma? 24/7 boekhouden!

Met een online boekhoudprogramma is het opvolgen van je boekhouding, financiële status en administratie veel makkelijker. Het enige wat je nodig hebt om 24/7 je cijfers te raadplegen op je smartphone, tablet of laptop is toegang tot internet. Dus zowel pc als mac gebruikers kunnen er probleemloos in werken. Handig toch? Online Boekhouders werkt bovendien samen met meerdere leveranciers van boekhoudsoftware zodat je kan kiezen voor een boekhouding programma op maat van jouw noden en activiteiten. Elk type boekhoud en accounting software, zoals Yuki, Exact Online en Octopus, hebben immers specifieke eigenschappen die voor jou doorslaggevend kunnen zijn. We stellen deze makkelijk te gebruiken en uiterst klantvriendelijke pakketten graag aan je voor zodat je het juiste boekhoudprogramma kiest voor jouw onderneming.

Hoe werkt een online boekhoudprogramma? Jij volgt mee!

Je ontvangt vast al facturen via e-mail. Daarom krijg je van ons een persoonlijk e-mailadres om deze facturen te forwarden naar het gekozen pakket. Geef dit e-mailadres door aan je leveranciers zodat zij rechtstreeks hun factuur naar het boekhoudprogramma kunnen doorsturen. Makkelijk en efficiënt! Misschien wil je toch nog een deel van je boekhouding zelf doen? Ook dat is mogelijk met deze software voor uw boekhouding. Wij boeken, jij volgt op. Of jij boekt, wij controleren. Alles kan en door een deel van het werk zelf te doen, bespaar je op de kostprijs. Daar wordt je boekhouding instant vrolijk van. Uiteraard controleren wij consequent jouw input in het boekhoudprogramma zodat je dossier steeds correct en up-to-date is. We controleren, geven deskundig advies, doen de nodige aangiftes en jij volgt mee.

Meer dan een boekhoudpakket!

De boekhoudsoftware laat je dus toe verkoopfacturen op te maken in de facturatiemodule van het pakket. Je kan heel eenvoudig artikelen aanmaken, verkoopprijzen bepalen, de lay-out van je factuur aanpassen en automatische herinneringen sturen. Ook kunnen we een koppeling voorzien met je bank waardoor je bankuittreksels automatisch worden ingelezen en je zelfs vanuit het pakket betalingen kan uitvoeren. Alles verloopt veilig, betrouwbaar en minder tijdrovend dan hoe je nu werkt. Je merkt het: Het boekhoudprogramma van Online Boekhouders is meer dan louter een boekhoudpakket. Brieven, offertes, herinneringen en bankdocumenten bewaar je in handige digitale mappen. Je administratie is overzichtelijker dan ooit en je hebt al je documenten altijd en overal bij de hand. Je staat er trouwens niet alleen voor. Heb je vragen of is er iets onduidelijk dan neem je gewoon contact op met je dossierbeheerder.

Heb je nog vragen over dit eenvoudig online boekhoudprogramma of wil je graag een gratis demo? Contacteer ons! We werken samen met jou op een correcte, efficiënte en kostenbewuste manier aan je boekhouding en fiscaliteit.

Auteur: Tom Dewaele, zaakvoerder Online Boekhouders en erkend boekhouder-fiscalist BIBF.