In dit artikel leest u meer informatie omtrent boekhouden voor verenigingen.

  • Boekhouden voor verenigingen hoeft niet onnodig ingewikkeld te zijn.
  • Ons online platform stelt je in staat om de financiële situatie, de administratie en de boekhouding van je vereniging gemakkelijk op te volgen en bij te werken.
  • Online Boekhouders werkt op een correcte, efficiënte en kostenbewuste manier aan de boekhouding van jouw vereniging.

Je bent verplicht om als vereniging een boekhouding bij te houden. Het is als vereniging niet altijd duidelijk hoe hieraan te beginnen en op welke manier. Een duur boekhoudpakket aanschaffen is totaal overbodig voor hun beperkte activiteiten.

Wat is een vereniging?

Een vereniging is een rechtspersoon met leden die gericht is op een bepaald doel. Voorbeelden waarvoor deze rechtsvorm vaak wordt gebruikt zijn een gezamenlijke passie voor bijvoorbeeld muziek, theater, sport, etc. Een vereniging mag de winst niet verdelen onder haar leden. Het bekendste voorbeeld van een vereniging is een vzw, oftewel een Vereniging zonder Winstoogmerk.

Boekhouden voor verenigingen is gemakkelijk

Boekhouden is voor verenigingen niet echt moeilijk. Online Boekhouders helpt je op weg en stelt je een oplossing voor op maat van jouw vereniging. De tarieven voor onze pakketten zijn gebaseerd op volume. Heb je eerder een kleine vereniging, dan kan de boekhouding al vanaf 10 euro per maand. Wij stellen je een online boekhoudplatform ter beschikking waarmee dagelijks je financiële situatie, boekhouding en administratie kan worden opgevolgd en bijgewerkt.

Bij het boekhouden voor verenigingen zorgen wij er bovendien voor dat je documenten digitaal worden aangeleverd, zodat je steeds een zicht hebt op je tegoeden, schulden en resultaten. Documenten kunnen worden ingescand via de gratis app zodat ze onmiddellijk beschikbaar zijn in je pakket. Als wij je documenten regelmatig ontvangen, kunnen we ze ook regelmatig bijwerken. Een document fysiek binnenbrengen bij de boekhouder is bij ons voltooid verleden tijd. Onze leuze luidt dan ook: raadpleeg je cijfers waar en wanneer je maar wil, en dit op een laptop, tablet of smartphone.

Ben je voor de boekhouding van je vereniging nog op zoek naar een online boekhouder of heb je vragen over onze tarieven, aarzel dan niet om ons te contacteren. Samen met jou werken wij op een correcte, efficiënte en kostenbewuste manier aan jouw boekhouding.